Vanwege bedrijfsbeƫindiging zijn wij per 1 oktober 2020 gesloten. Vanaf 1 april 2021 bent u welkom bij Anneke's theetuin & botenverhuur, Hoofdweg 22, Hitzum. Tel. 06- 53271719.

Houdt u van lekker luieren en de natuur?

Gelegen tussen Leeuwarden en Harlingen, op een steenworp afstand van Franeker, hebben wij alle ingrediënten in huis om een ongedwongen, rustige dag op de binnenwateren van het Friese platteland mee te maken; zo'n dag waar u met een glimlach op uw gezicht aan zult terugdenken.  

Even bijkomen van de jachtige wereld om u heen? 

Kom een bootje huren, zodat u alleen of met uw gezelschap even kan relaxen. Varen op de binnenwateren biedt een gelegenheid om eens iets anders te beleven! Op loopafstand bevinden zich landschappen die u soms met de auto doorkruist, maar waar u nog nooit zo'n afwisseling, zo'n uitstraling van rust en schoonheid had verwacht, waar alles samenkomt: water, gezelligheid, het nietsdoen, tradities, historie, het platteland, de gastronomie..... maak uw keuze.     

Een dag op het water; heel ontspannend en zeer geschikt  voor uw familiefeestjes of  personeels- of teamuitje, mede voor het bevorderen van het groepsgevoel.  De vaartochten  Franeker zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het Koninklijk Planetarium; wij streven ernaar om alles 'op maat' uit te schrijven, dus geheel en al naar uw wensen. Neem voor meer info vrijblijvend contact met ons op.  

Wilt u even genieten, even gewoon een lekker bakkie doen? 

Dat kan in onze gezellige theetuin aan het water (met serre). U voelt zich vast en zeker thuis bij ons in Hitzum! Een ongedwongen, puur plekje om even noflik neer te strijken tijdens een rondritje, fiets- of wandeltocht.  

 

 

 

 

Friese Kussens

Kussens in de boot

Rondvaart

Rondvaart

Lente

Lente