Rondleiding

Open Rondvaartboot
Naast de bestaande vloot van 7 Hanzepunters en 4 Canadese kano's hebben wij ook een open rondvaartboot in de verhuur. De aluminium boot heeft een geringe diepgang en een stabiele ligging. Dit maakt dat de boot uitermate geschikt is voor rondvaarten. Vaartochten naar of vanuit Franeker; in samenwerking met de o.a. de plaatselijke restaurants, de boulangerie en pattiserie, het Koninklijk Planetarium en musea kunnen er vele combinaties gemaakt worden t.b.v. uw familiedag of personeelsuitje. Wij streven ernaar om alle arrangementen op maat uit te schrijven, dus geheel en al naar uw wensen; vraag gerust naar de mogelijkheden.

De Hanzepunter 
De Hanzepunter is een zeer degelijke boot en door zijn gestroomlijnde rompvorm zeer geschikt om mee te varen. Er kunnen max. 6 personen in een boot, die uitgevoerd is met luchtkasten en een dubbele bodem; hierdoor is de boot niet alleen onzinkbaar maar ook zelflozend (stilliggend). We hebben meerdere boten, die individueel of gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Vanuit Hitzum zijn er meerdere routes te varen; routekaarten zijn beschikbaar. 

Wil je liever je spieren gebruiken? Dan kan ook! We hebben Canadese kano's te huur; geschikt voor 3 personen per kano....leuk voor een kinderfeestje!!

Theetuin aan het water 
De plek om rustig van de natuur te genieten en een leuk dagje uit te gaan begint bij Nauta's Botenverhuur. Na een mooie fietstocht even heerlijk zitten en tot jezelf komen? Dan kan in onze gezellige theetuin aan het water! Hitzum ligt op een steenworp afstand van Franeker en Harlingen. Het lijkt alsof je je ver van de bewoonde wereld bevindt. Oude boerderijen, geheel gerestaureerde molens, de eenden en meerkoeten in de sloot, het kabbelende water.....een landschap waarvan je niet anders kan dan genieten. Kortom, zeer de moeite waard

Varen vanaf Hitzum of Franeker 
Gezelschappen kunnen  uiteraard ook in Franeker aan boord stappen van de open rondvaartboot. Denk hierbij aan uw familiefeesten of personeelsdagen met Franeker (ster van de elf steden) als startpunt. Wat is er leuker om, voordat u aan tafel gaat, eerst een mooie vaartocht te maken? Wijntje of bubbels mee aan boord? Geen probleem...vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 


 


 
Oude Weg 5
8805 TL Hitzum
tel. 0517-452530
Mob. 06-11400607
email: info@nautabotenverhuur.nl
www.nautabotenverhuur.nl