Gastenboek

Robert Nov 30 2017 9:02 AM
Gisteravond weer even in het digitale fotoboek gebladerd. Ook de foto's die ik gemaakt heb tijdens een vaartocht in NW Friesland kwamen weer voorbij. Wat is het toch een mooi gebied! En achter de foto's in de theetuin school de hartelijkheid van de gastvrouw. De gastheer (Hans) legt alles uit, over de motor, over de boot, over de route, kortom, het kan écht niet beter. De gastvrijheid van deze twee personen is fantastisch! Ik weet, ik ben een beetje laat met een reactie, maar het is niet minder gemeend. Tot volgende zomer Nauta's!!
Jacob Broersma Sep 29 2017 8:35 PM
Hier zijn de Nauta's
Gisteravond keek in met grote belangstelling naar “Hier zijn de van Rossems” (in Frentsjer) en direct in het begin van de uitzending herkende ik de kussentjes in het bootje: Nauta natuurlijk !!


Hans, het scheelde niet veel of je was met Cis van Rossem teruggevallen in het bootje. Prachtig. Je had niet gedacht dat zij zo zwaar was, en die broers maar lachen …… Overigens een prachtige uitzending waarin enkele fraaie aspecten van Franeker goed voor het voetlicht werden gebracht. Maarten was natuurlijk weg van het werk van Eise Eisinga en terecht.

fam. Mulder Aug 11 2017 6:08 PM
Vanmiddag een bootje gehuurd. We hadden nog nooit zelf een motortje bestuurd en kregen instructie van Hans. Super goeie uitleg!
Mooi end gevaren, leuk om te doen. Daarna nog even op het terras gezeten met een kopje koffie.
Heel gezellig allemaal. Me eigen er over verbaasd dat de Friezen zo vriendelijk zijn allemaal. Echt ontzettend gaaf.
Een heerlijk plekje daar, van de weg af niet te zien dat er achter zo'n mooi terrasje zit; zo rustig, zo welkom, het is echt een aanrader om daar even een bootje te huren of alleen een kopje koffie te doen. Maakt niks uit wat je wilt, als het maar gezellig is. En Hans en Maartje hebben er zelf ook plezier in. Dat stralen ze uit!
Nu nog een weekje genieten van Franeker en omgeving. Van Maartje kregen we héél véél informatie.
Dank fam. Nauta en tot volgend jaar!
Ank en Sippie Aug 03 2017 8:00 AM
De theetuin van Hitzum; wat een prachtig plekje! We kwamen er nu voor de tweede keer. Wat kunnen we daar heerlijk ongestoord zitten met een lekker stuk eigengemaakt gebak en een bakje koffie. Allemaal aparte 'privé' plekjes gemaakt in de tuin, maar toch kun je de tuin én het water zien. Super leuk! Wij komen zeker nog een keer!
Siep en Corna Nauta en kinderen en kleinkind corna.n.k@gmail.com Jul 24 2017 10:01 AM
Maartje en Hans, wat hebben jullie het gisteren goed verzorgd. Niets is jullie te veel en het was heel gezellig. Ook de boottocht (met de speciale je-weet-wel) was goed verzorgd en leuk om alle speciale plekjes van Franeker te zien. Ook omdat de kapitein (Hans) een goede gids is! Dank jullie wel
Hein Nauta Hengelo Jul 24 2017 9:38 AM
Maartje en Hans bedankt voor de goede zorgen, alles prima geregeld, fijne middag gehad.
Margo de Schiffart meindert.de.schiffart@hetnet.nl Jul 22 2017 10:51 AM
Mijn 50 e verjaardag bij jullie mogen vieren. Het ontvangst was hartelijk en het eten was heerlijk! Wat een prachtige omgeving! Het stukje varen in jullie mooie grote boot was de kers op de taart! Bedankt voor een onvergetelijke dag! Fam de Schiffart uit Harlingen
Martine en Andre uit België andre.seuckens@telenet.be Jul 19 2017 3:30 PM
Het tweede jaar na elkaar dat we geweldig verwend werden door Maartje en Hans in hun theetuin, dit jaar een heel mooie boottocht gemaakt met Hans als gids en stuurman. Bedankt Maartje en Hans, ook voor de prachtige visstek.
Als alles goed blijft, zeker tot volgend jaar!!!
Verweij Jul 03 2017 8:31 AM
Prachtige vaartocht gehad! Franeker vanaf het water; helemaal geweldig!
We hadden Hans mee als schipper/gids en dat was in één woord geweldig!
Wat kan die man vertellen. Het ene verhaal na het andere. Wist u dat zij daar leven op een oude zeebodem? Wij nu wel! De verzorging nadien op het terras was heerlijk ongedwongen; fijne koffie, lekker gebak, een praatje, wat wil een mens nog meer. Aanrader!!
Ide Jan Woltman Jun 19 2017 7:33 AM
Heerlijk middagje op het water gehad. Gastvrij ontvangen. Maartje en Hans zijn zeer behulpzaam en maken je het graag naar de zin!
 
1-10 van de 102

 

Oude Weg 5
8805 TL Hitzum
tel. 0517-452530
Mob. 06-11400607
email: info@nautabotenverhuur.nl
www.nautabotenverhuur.nl