Activiteiten

Rondvaarten / Vaartochten
Bij Nauta's Botenverhuur kunt u prima terecht voor familiefeesten of personeelsuitjes. Wij streven ernaar om elk arrangement 'op maat' uit te schrijven, dus geheel en al naar uw wensen. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, zowel voor een dagdeel, de gehele dag, als ook voor meerdere dagen. Overnachtingen kunnen worden geregeld.
Neem voor uw specifieke wensen gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stadswandeling Franeker
Naast een rondvaart verzorgen wij ook stadswandelingen door Franeker o.l.v. een deskundige gids. Combinatie rondvaart/wandeling is een aanrader! Wij laten u graag genieten; Hans laat u graag alle mooie dingen in Franeker zien. Bel gerust!

Picknick- of borrelmand
Even ontspannen, maar nog geen vakantie? Wij verzorgen graag uw picknickmand. Zeker weten, U komt met een voldaan vakantiegevoel weer thuis. Een borrelgarnituur voor een gezelschap(je) behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Vaar-Kado-bon
Iemand een kadootje geven wat niet in het water valt? Denk eens aan een VAAR-KADO-BON...... Valt altijd in de smaak!

Huwelijksboot
Het geluk ligt op het water. Varend op bijvoorbeeld de grachtengordel van Franeker of midden in de natuur uw huwelijksdag anders beleven.U kunt nu samen, of met uw familie, in uw "eigen" huwelijksboot stappen voor het maken van een unieke bruidsreportage door een professionele fotograaf

  

 

Oude Weg 5
8805 TL Hitzum
tel. 0517-452530
Mob. 06-11400607
email: info@nautabotenverhuur.nl
www.nautabotenverhuur.nl